Som una entitat sense ànim de lucre, oberta a tothom i sense estar vinculada a cap partit polític. L’associació es va constituir el 30 de maig de 2022 i està inscrita a la secció 1a del Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 71473.

Els seus objectius són promoure activitats culturals, artístiques, esportives i lúdiques en benefici de tots els seus associats i de tots els veïns i veïnes del terme municipal de Guils de Cerdanya (Guils, Saneja i Sant Martí d’Aravó). L’associació és oberta a tothom, gent dels pobles del municipi de Guils, estiuejants, gent de Cerdanya i de tot arreu.

La idea de l’associació sorgeix de la voluntat d’uns quants veïns i veïnes d’organitzar activitats properes, que ens permetin fer poble, trobar-nos, xerrar, compartir aficions i passar una bona estona.

El nostre municipi està format per tres pobles i això fa que, a vegades, trobar-nos entre la gent dels tres nuclis sigui difícil. Però no hi ha res com una bona proposta d’excursió, de caminada, de sortida amb bici, la presentació d’un llibre o una tarda de sardanes o de jocs de taula per fer pinya i poder-nos conèixer.

La idea és anar proposant activitats durant tot l’any adaptades a les diferents franjes d’edat, i comptem amb la col·laboració de molta gent que, desinteressadament, ens dona un cop de mà.

L’associació és sense ànim de lucre, per tant tot el que fem és voluntari. Amb la màxima il·lusió, energia, amb els braços oberts a tothom i amb un gran somriure.

Qui pot ser membre de l’associació?

L’associació és oberta a tothom, gent dels tres pobles del municipi (Guils, Saneja i Sant Martí d’Aravó), estiuejants, gent de Cerdanya i de tot arreu. Si vols formar part de l’associació, trobaràs tota la informació fent clic aquí.

Estatus

Pots consultar els estatus de l’associació fent clic aquí.

Tens alguna proposta d’activitat, suggeriment o consulta?

Si ens vols proposar alguna activitat, fer-nos arribar qualsevol suggeriment o tens algun dubte, posa’t en contacte amb nosaltres fent clic aquí.